werkplek opties die aansluiten bij jouw wensen

Perron 241 is dé flexibele werkplek voor zelfstandige ondernemers in Het Zakenstation. Komen de muren rondom de keukentafel of je zolderkamer af en toe op je af? Heb je de behoefte om te sparren met andere ondernemers? Vind je het leuk samen te werken met collega-ondernemers?

Perron 241 is een ruimte waarin je samen met andere ondernemers kan werken aan je eigen onderneming. In de nabij gelegen restauratie kun je opdrachtgevers of klanten ontvangen, gezellig lunchen, of samen werken aan een project.

Wil je eerst de sfeer eens proeven in Het Zakenstation, kom dan langs en maak 1 dag gratis gebruik van een flexplek.

Algemene voorwaarden flexplekken

Uurkaart

Per uur

€ 3,5

Losse postbus

In Heerhugowaard

€ 50

Fulltime

5 dagen per week

€ 155

Flexplek Reserveren

de voordelen van PERRON 241:

Het is een mooie, lichte ruimte op de eerste verdieping, waar je in alle rust kan (samen)werken. 

Er zijn individuele werkplekken, maar er staat ook een ronde tafel waaraan je kan werken of overleggen. 

Er staat een koffie/theemachine in de ruimte, koffie en thee is inbegrepen in de abonnementskosten.

Wifi en printer zijn aanwezig evenals kluisjes zodat je wat kantoorbenodigdheden achter kan laten. 

Parkeren is gratis bij Het Zakenstation.

Worden dit jouw buren?

Laat je inspireren door andere ondernemers

 • App-vise is gespecialiseerd in de ontwikkeling van mobiele apps. Zij zijn uw partner gedurende het gehele traject, van idee tot succesvolle app. Ze bieden maatwerk welke van toegevoegde waarde is voor u en uw (toekomstige) klanten. Met specialisten op zowel bedrijfskundig als IT-gebied krijgt u een gedegen advies bij alle keuzes die u maakt. Ze streven naar een excellente klantervaring waarbij de basis vertrouwen is. Het doel is een lange termijn samenwerking. Waarom werk jij graag in Het Zakenstation? "Het Zakenstation is een prettige plek om te werken. Men is flexibel en het kantoor ligt op een gunstige plek vlak naast het station." Welke andere ondernemer in Het Zakenstation kun jij aanraden? "NVBIT. Betrokken partij en levert goede service."

  Hjalmar Duif

  Projectmanager

 • Mk airco heeft jarenlange ervaring in het monteren, repareren en onderhouden van alle merken en typen airconditioning. Hierdoor kan Mk airco u oplossingen aandragen voor iedere situatie. Ze adviseren, selecteren en installeren een installatie die aan uw specifieke eisen en wensen voldoet. De airco’s die ze aanbieden zijn van het merk Mitsubishi, deze zijn zeer zuinig in verbruik en kunnen allemaal koelen en verwarmen. "Wij werken graag op Het Zakenstation, gezellige sfeer, leuke ondernemers."

  Pim Meijer

 • Online Presence is een online marketing bureau dat met een team van specialisten bedrijven helpt bij het verkrijgen van meer klanten en omzet via internet. Al meer dan 10 jaar werken ze voor met name middelgrote en grote bedrijven (waaronder PostNL, Marktplaats, Shell, TMG) op online marketing gebied, aan wie ze naast strategisch advies ook praktische ondersteuning verlenen. "Wij werken graag in het Zakenstation vanwege de bedrijvigheid (niet alleen van Het Zakenstation maar ook de rest van het industrieterrein) de bereikbaarheid en de (komende) voorzieningen."

  Alex

  Eigenaar

 • Dutch Promo Bags heeft een enthousiast team met ervaring in de productie, bedrukking en levering van draagtassen. Een partner in draagtassen die haar klanten adviseert, begeleidt en helpt met deze imagodrager.  'Wij hebben voor Het Zakenstation gekozen vanwege de prettige locatie die goed bereikbaar is en innovatief is gericht op de toekomst.'
Alle ondernemers bekijken