Werkplekken

Sfeervolle werkplekken die met je onderneming mee groeien

Het Zakenstation is een plek waar Noord-Hollandse ondernemers met elkaar werken. De kracht van Het Zakenstation zit in de diversiteit van ondernemers die er komen. Je kunt als jonge onderneming makkelijk verder groeien van flexplek tot een eigen kantoor. Het Zakenstation groeit met je mee. Je hoeft geen hoge investeringen te doen voor een eigen kantoor. Maak gebruik van  een volledig ingericht kantoor met een aansluiting op een plug-and-play glasvezel netwerk of kies voor een kantoor die op maat gemaakt wordt. Een vast jaarcontract is niet nodig. Je kunt ook tijdelijk kantoorruimtes huren!

Flexibele werkplekken

Van een flexplek tot kantoorruimtes

Start binnen 24 uur

Huur in 2 stappen een eigen werkplek

Samen verder groeien

Ontmoet inspirerende ondernemers

Flexibel huren

Volledig naar wens van 1 uur tot 1 jaar

Worden dit jouw buren?

Laat je inspireren door andere ondernemers

  • DR Consultancy richt zich regionaal op het oplossen van personele vraagstukken, met name als deze met (dreigend) verzuim door ziekte, arbeidsongeschiktheid of conflict gepaard gaan. DR Consultancy werkt met name in de regio Noord Holland maar heeft ook enkele opdrachtgevers elders in het land.
  • Bij praktijk Bekkenfysiotherapie Vlaar in Heerhugowaard kunt u terecht voor zowel algemene fysiotherapeutische klachten als bekkenfysiotherapeutische klachten. U bent van harte welkom om samen met mij een behandeltraject aan te gaan met als doel om uw klachten aan te pakken en uw kwaliteit van leven te verbeteren.
  • Get ready for Life is een orthopedagogische Praktijk die zich richt op de diagnostiek en behandeling van Kind en Jeugd tot de leeftijd van 23 jaar. Er worden verschillende therapie vormen en trainingen gegeven. Ook is het mogelijk om een jeugdige te plaatsen binnen een gespecialiseerd gezinshuis. Kijk vooral even op onze website www.getreadyforlife.nl voor meer informatie of loop eens binnen op nummer 131.
  • Dutch Promo Bags heeft een enthousiast team met ervaring in de productie, bedrukking en levering van draagtassen. Een partner in draagtassen die haar klanten adviseert, begeleidt en helpt met deze imagodrager.
  • Mk Airco heeft jarenlange ervaring in het monteren, repareren en onderhouden van alle merken en typen airconditioning. Hierdoor kan Mk Airco u oplossingen aandragen voor iedere situatie. Ze adviseren, selecteren en installeren een installatie die aan uw specifieke eisen en wensen voldoet. De airco’s die ze aanbieden zijn van het merk Mitsubishi, deze zijn zeer zuinig in verbruik en kunnen allemaal koelen en verwarmen.

    Pim Meijer

Alle ondernemers bekijken