Werkplekken

Sfeervolle werkplekken die met je onderneming mee groeien

Het Zakenstation is een plek waar Noord-Hollandse ondernemers met elkaar werken. De kracht van Het Zakenstation zit in de diversiteit van ondernemers die er komen. Je kunt als jonge onderneming makkelijk verder groeien van flexplek tot een eigen kantoor. Het Zakenstation groeit met je mee. Je hoeft geen hoge investeringen te doen voor een eigen kantoor. Maak gebruik van  een volledig ingericht kantoor met een aansluiting op een plug-and-play glasvezel netwerk of kies voor een kantoor die op maat gemaakt wordt. Een vast jaarcontract is niet nodig. Je kunt ook tijdelijk kantoorruimtes huren!

Flexibele werkplekken

Van een flexplek tot kantoorruimtes

Start binnen 24 uur

Huur in 2 stappen een eigen werkplek

Samen verder groeien

Ontmoet inspirerende ondernemers

Flexibel huren

Volledig naar wens van 1 uur tot 1 jaar

Worden dit jouw buren?

Laat je inspireren door andere ondernemers

  • Experts in Vastgoed & Procesmanagement. Daar waar een verbinding wordt gelegd tussen mens en zaak, wederzijdse belangen worden belicht en altijd in creatieve oplossingen wordt gedacht, brengt dat het beste resultaat. GEVOEL VOOR MENSEN - VERSTAND VAN ZAKEN In het belang van onze opdrachtgever én het optimale resultaat van ons project, zoeken wij altijd de verbinding. De scope van partijen en daarmee de verschillende belangen en kaders, brengen wij op één niveau. Daarmee bereiken wij eerder ons doel, tegen lagere kosten en een grotere tevredenheid van alle belanghebbenden. In dat licht streven wij dan ook duurzaamheid in brede zin na; korte termijn doelstellingen binnen het project met een langdurig rendement!
  • Tebu-bio houdt zich bezig met de levering en distributie van laboratoriumdiensten en reagentia voor levenswetenschappen in Europa. Zo levert tebu-bio een unieke reeks onderzoeksreagentia van zorgvuldig geselecteerde bronnen. Het bedrijf biedt ook laboratoriumdiensten, waaronder eiwitproductie.

     

  • Krullenkapper die werkt met de CG-Methode.
  • Stel: je kunt je bedrijfscultuur een positieve impuls geven door te investeren in de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers. Wil je daar werk van maken? Dat kan! Vitalics zet gezondheidsprogramma’s op voor alle lagen van jouw organisatie! De gezondheidsprogramma’s worden speciaal voor jouw bedrijf samengesteld en uitgevoerd. Samen bepalen we het doel en wij ontwikkelen daarbij een passend plan! Hierbij streven we naar resultaten die zowel op de korte- als lange termijneffecten hebben. Scherp toegesneden op de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers. Daarbij snijdt het mes aan twee kanten: na het volgen van ons gezondheidsprogramma staan jouw werknemers zowel fysiek als mentaal fitter in het leven, en dat heeft langdurig impact op de werkvloer!
  • Wij zijn Philadelphia Zorg

    Wij bieden meer dan 9.800 cliënten elke dag kansen om hun eigen leven te leiden. Zij wonen bij ons, krijgen intensieve zorg of ambulante begeleiding, komen om hun dag passend in te vullen of om te logeren. We ondersteunen als het nodig is en durven los te laten als het kan. Ruim 7.400 medewerkers geven cliënten het vertrouwen om te groeien. Bij Philadelphia halen we het beste uit elkaar. Om een goede zorgverlener te zijn, moet je je in een ander kunnen verplaatsen. Onze visie hebben we daarom vanuit het perspectief van die ander verwoord. De zorg en ondersteuningsbehoefte die daaruit naar voren komt geeft richting aan ons denken en doen. Zo vormt onze visie het uitgangspunt voor ons gedrag én onze communicatie.
Alle ondernemers bekijken