Werkplekken

Sfeervolle werkplekken die met je onderneming mee groeien

Het Zakenstation is een plek waar Noord-Hollandse ondernemers met elkaar werken. De kracht van Het Zakenstation zit in de diversiteit van ondernemers die er komen. Je kunt als jonge onderneming makkelijk verder groeien van flexplek tot een eigen kantoor. Het Zakenstation groeit met je mee. Je hoeft geen hoge investeringen te doen voor een eigen kantoor. Maak gebruik van  een volledig ingericht kantoor met een aansluiting op een plug-and-play glasvezel netwerk of kies voor een kantoor die op maat gemaakt wordt. Een vast jaarcontract is niet nodig. Je kunt ook tijdelijk kantoorruimtes huren!

Flexibele werkplekken

Van een flexplek tot kantoorruimtes

Start binnen 24 uur

Huur in 2 stappen een eigen werkplek

Samen verder groeien

Ontmoet inspirerende ondernemers

Flexibel huren

Volledig naar wens van 1 uur tot 1 jaar

Worden dit jouw buren?

Laat je inspireren door andere ondernemers

  • DR Consultancy richt zich regionaal op het oplossen van personele vraagstukken, met name als deze met (dreigend) verzuim door ziekte, arbeidsongeschiktheid of conflict gepaard gaan. DR Consultancy werkt met name in de regio Noord Holland maar heeft ook enkele opdrachtgevers elders in het land.
  • Samen werk maken van je opleiding.
  • Stel: je kunt je bedrijfscultuur een positieve impuls geven door te investeren in de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers. Wil je daar werk van maken? Dat kan! Vitalics zet gezondheidsprogramma’s op voor alle lagen van jouw organisatie! De gezondheidsprogramma’s worden speciaal voor jouw bedrijf samengesteld en uitgevoerd. Samen bepalen we het doel en wij ontwikkelen daarbij een passend plan! Hierbij streven we naar resultaten die zowel op de korte- als lange termijneffecten hebben. Scherp toegesneden op de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers. Daarbij snijdt het mes aan twee kanten: na het volgen van ons gezondheidsprogramma staan jouw werknemers zowel fysiek als mentaal fitter in het leven, en dat heeft langdurig impact op de werkvloer!
  • Wij zijn communicatiespecialisten in duurzaamheid. Al bijna 25 jaar zijn we actief met het ontwikkelen en uitvoeren van interactieve communicatieconcepten. De laatste 10 jaar met de focus op het communiceren van duurzame ontwikkeling. Met communicatie & duurzaamheid combineren we twee specifieke kennisgebieden en komen daarin tot een innovatief-realistische aanpak gebaseerd op lessons learned.
  • Ellen Pichotte is een creatieve fotografe, die gespecialiseerd is in het fotograferen met een smartphone. Ze geeft cursussen en workshops. Zowel voor particulieren als voor bedrijven. Bijvoorbeeld hoe gebruik je je smartphone om foto's te maken voor social media.
Alle ondernemers bekijken