Werkplekken

Sfeervolle werkplekken die met je onderneming mee groeien

Het Zakenstation is een plek waar Noord-Hollandse ondernemers met elkaar werken. De kracht van Het Zakenstation zit in de diversiteit van ondernemers die er komen. Je kunt als jonge onderneming makkelijk verder groeien van flexplek tot een eigen kantoor. Het Zakenstation groeit met je mee. Je hoeft geen hoge investeringen te doen voor een eigen kantoor. Maak gebruik van  een volledig ingericht kantoor met een aansluiting op een plug-and-play glasvezel netwerk of kies voor een kantoor die op maat gemaakt wordt. Een vast jaarcontract is niet nodig. Je kunt ook tijdelijk kantoorruimtes huren!

Flexibele werkplekken

Van een flexplek tot kantoorruimtes

Start binnen 24 uur

Huur in 2 stappen een eigen werkplek

Samen verder groeien

Ontmoet inspirerende ondernemer

Flexibel huren

Volledig naar wens van 1 uur tot 1 jaar

Worden dit jouw buren?

Laat je inspireren door andere ondernemers

  • Zij zijn onafhankelijk financieel adviseurs. Dat betekent dat ze hypotheken, verzekeringen en andere financiële producten van vrijwel elke aanbieder voor u kunnen vergelijken. Zo zorgen ze dat alles goed geregeld is, maar ook dat u niet te veel betaalt. Op die manier houden uw vaste lasten verantwoord en betaalbaar, elke maand opnieuw.
  • Trigion is het meest complete beveiligingsbedrijf van Nederland. Ze bieden zowel persoonlijke beveiliging als oplossingen waarbij fysieke dienstverlening wordt gecombineerd met techniek en data intelligentie. Trigion is dan ook de aangewezen partij om de beveiliging voor het Zakenstation te regelen.
  • De Linde biedt begeleiding en behandeling aan zelfstandig wonende mensen. Aanvullend biedt De Linde budgetbeheer en bewindvoering, dagbesteding en andere vormen van gespecialiseerde ondersteuning. Zo zorgen ze ervoor dat iedereen naar vermogen kan meedoen in onze samenleving. De Linde is een netwerkorganisatie die met diverse partijen vanuit één hand maatwerk levert naar de cliënt. Flexibiliteit, zorg op maat en een individuele benadering vormen de basis van onze aanpak.
  • Als integraal planontwikkelingsburo is Huizon actief in de vastgoedsector. Daarnaast kunt u bij Huizon terecht voor deskundig vastgoedadvies of voor professionele begeleiding bij de aan- en verkoop van uw bestaande onroerend goed.
  • Reserveren
  • La Lorraine staat voor je klaar met heerlijk brood, patisserie, viennoiserie en hartige snacks. Wat de producten verbindt? Ze zijn allemaal met passie gebakken! Ontdek hoe je moeiteloos je klanten verleidt én verwent met ons breed assortiment.
Alle ondernemers bekijken