Groenveld Arbeidsadvies

Mijn naam is Miriam Groenveld, eigenaresse van Groenveld Arbeidsadvies, voorheen Annecto. Miriam is ooit begonnen als HR Manager in de hotellerie. Als HR Manager houd je een ontelbaar aantal ballen in de lucht. Één daarvan is verzuim. Verzuim kan echter zeer complex zijn en heeft met heel veel zaken te maken.

Verzuim heeft dan ook echt specialistische aandacht nodig, wil je het op de juiste manier begeleiden. Groenveld Arbeidsadvies heeft gemerkt dat werkgevers voornamelijk denken aan kreten als; organisatorische gevolgen (bv. vervangend personeel), financiële gevolgen voor de werkgever, arbeidsovereenkomst (tijdelijk of vast), bedrijfsarts en re-integratie vervangen door UWV. Daarbij wordt nog wel eens gemist dat er verplichtingen zijn voor zowel de werknemer als werkgever als het gaat om re-integratie, wat zijn de financiële gevolgen voor de werknemer, mag je als werkgever het loon stop zetten en wanneer doe je dit dan of moet je het juist opschorten, wat zijn de gevolgen voor zowel werkgever als werknemer als blijkt dat een werknemer na 2 jaar ziekte niet zijn werk meer kan uitvoeren en er ook geen geschikte functie binnen het bedrijf voor handen is.

Groenveld Arbeidsadvies biedt werkgevers ondersteuning en advies op het gebied van hun verzuimbeleid. Als casemanager volgt Groenveld Arbeidsadvies uiteraard de Wet Verbetering Poortwachter, maar zal daarnaast ook adviseren welke stappen nog meer genomen kunnen worden.

Als arbeidsdeskundige kijk Groenveld Arbeidsadvies net weer een stapje verder; welke re-integratie instrumenten kunnen we nog meer benutten, of kunnen we het eigen werk misschien wel passend maken?

Als re-integratiespecialist houdt Groenveld Arbeidsadvies zich voornamelijk bezig met het in kaart brengen van de mogelijkheden van werknemer.     

Wat maakt Groenveld Arbeidsadvies zo succesvol? Bij Groenveld Arbeidsadvies staat persoonlijke benadering hoog in het vaandel, daarom zijn wij in staat om u zo goed mogelijk te adviseren.

Samen met u en uw werknemer vinden we een duurzame oplossing!