CTMH B.V.

CTMH is een interim- en adviesbureau voor de publieke zaak. De adviseurs van CTMH zijn generalisten die expertise kunnen inzetten op het snijvlak van bestuur, organisatie en inhoudelijke opgave. Ons motto is: “doordachte eenvoud”. Wij geloven er in dat het mogelijk is om problemen tot de essentie terug te brengen en oplossingen simpel te maken. Effectief, efficiënt en binnen de gestelde kaders van de opdrachtgever. We zijn transparant, eerlijk en duidelijk. We winden er geen doekjes om en handelen en acteren vanuit het perspectief van de opdrachtgever. Hierbij laten we het niet na om je gevraagd en ongevraagd van advies te voorzien: we zijn er voor jou!

Te vaak hebben wij regelingen, afspraken en wetten gezien die gebaseerd zijn op ‘de negatieve uitzondering’ of die gestoeld zijn op controle. Wij weten dat dit anders kan. Eenvoudiger, directer, meer samen, praktischer en vooral passend bij jou als opdrachtgever. Vandaar ‘doordachte eenvoud’.

Ons ontmoeten? Dat doen we door heel Nederland op inspirerende plekken, maar we werken het liefst bij jou en met jou, de teams en de mensen waar we mee samenwerken.