Kantoorruimtes in

Alkmaar

Ondernemen zoals jij het wilt; dat kan bij Het Zakenstation in Alkmaar. Met het aantal verschillende kantoorruimtes kies je de ruimte die het beste bij jouw onderneming past. Verschillende groottes, ruimtes met airconditioning, keuken en/of zonwering. De inrichting is aan jou; wij leveren jouw ruimte gebruiksklaar op met mogelijkheid op een snelle internetverbinding.

Het gebouw is voor haar ondernemers 24/7 te betreden. De contracten zijn flexibel en in het eerste jaar maandelijks opzegbaar. Bij Het Zakenstation kun je razendsnel groeien en acteren op onverwachte gebeurtenissen.

Bekijk plattegrond >>

Wij helpen je graag met het vinden van een ideale kantoorruimte. Ook in Heerhugowaard! Bekijk de beschikbare kantoorruimtes in de tabel onderaan de pagina.

Plan je route

kantoorruimte huren in Het Zakenstation

  • Plug and play kantoren
  • 24/7 toegankelijk
  • Flexibele huurcontracten
  • 1e jaar per maand opzegbaar
  • Binnen 24 uur starten
  • Catering- en vergaderfaciliteiten
  • Gratis koffie en thee
  • Gratis parkeren

Kantoorruimte Alkmaar beverkoog

In 2019 is Het Zakenstation in Alkmaar geopend en verbouwd tot moderne werkplek op het bedrijventerrein de Beverkoog. Ieder moment van de dag is het gebouw te betreden en kun je in contact komen met meer dan 100 ondernemers die gevestigd zijn in Het Zakenstation in Heerhugowaard en Alkmaar. Alle faciliteiten zijn als huurder tot je beschikking op beide locaties.

De Restauratie kan je op locatie Alkmaar voorzien van een heerlijke lunch. Ook het organiseren van borrels, workshops, zakelijke events en vergaderingen is geen punt. Het Zakenstation in Alkmaar beschikt over een grote vergaderruimte, voor de overige mogelijkheden ben je van harte welkom op Het Zakenstation in Heerhugowaard.  Natuurlijk met korting voor onze eigen ondernemers.

Vrijblijvende rondleiding

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beschikbaarheid

Zien we je snel?

NAAM GROOTTE PRIJS P/M* PRIJS INCL SERVICEKOSTEN
Stationsplein 99-150 (per 1 mei 2024) 65 m2 BVO € 582 excl. btw € 838 excl. btw Bekijk impressie
Stationsplein 99-170 (per 1 mei 2024) 36 m2 BVO € 323 excl. btw € 464 excl. btw Bekijk impressie
Stationsplein 99-225 34 m2 BVO € 345 excl. btw € 480 excl. btw Bekijk impressie
W.M. Dudokweg 27 - per 1 februari 2024 199 m2 BVO € 2157 excl. btw Bekijk impressie
Bekijk impressie