Flexibele werkplekken voor ZZP’ers in Heerhugowaard

In Heerhugowaard wonen veel ZZP’ers (ruim 2.500). De meeste werken thuis, maar ook in Heerhugowaard zijn er flexibele werkplekken speciaal ingericht voor de ZZP’er. Als je extern wilt werken op een plek waar je naast andere ondernemers, tevens snel internet en goede koffie hebt, kom dan eens langs in Het Zakenstation. Je kunt onze flexibele werkplekken gratis uitproberen.

Het Zakenstation is een inspirerende werkplek om collega’s te ontmoeten, samen te lunchen, met klanten af te spreken, te vergaderen of samen te werken met andere ondernemers. In onze coworking werkplekken kun je in een gedeelde werkplek een plek huren vanaf 1 uur tot fulltime. Voor € 155,- per maand huur je fulltime een flexplek, waarbij gebruik van internet, meubels, postadres en een printer is inbegrepen. Voor € 245,- per maand heb je al een eigen flexkantoor. Zie hier alle mogelijkheden.

Er zijn aparte vergaderruimtes die je kunt gebruiken om met klanten af te spreken of om werkoverleg te plegen. Ook speciaal voor de thuiswerkers zonder kantoor die toch hun klanten op een representatieve plek willen ontvangen. Je betaalt voor wat je gebruikt. En voor wat grotere projecten waarbij je tijdelijk extra werplekken kunt gebruiken huur je gewoon flexibel bij.

Onze flexwerkruimtes zijn elke maand opzegbaar en onze coworkingspace, die je deelt met maximaal 5 andere ondernemers uit Heerhugowaard en omgeving, kun je per uur huren. Heerhugowaard ligt zeer centraal in Noord-Holland en elke plek in NH is dan ook niet langer dan 1 uur rijden. Parkeren bij Het Zakenstation is tevens gratis.

De flexplekken zijn open van 8.00 uur tot 18.00 uur. Bij een maandcontract krijg je de sleutels en kun je dus langer doorgaan met werken. Bij een contract voor langere termijn is een vast postadres ook mogelijk.