Even voorstellen: Joyce en Véronique van Verhelder talent

Vertel in het kort over jouw bedrijf:  

Wij geloven dat we als samenleving tot mooie dingen in staat zijn als we talenten en denkkracht optimaal benutten. Wij helpen bij het inzicht krijgen in (jouw eigen) talent en dat te vertalen naar werk, ondernemerschap of samenwerking.

Wat kun je de andere ondernemers aanbieden?  

Werken vanuit je talent is bij uitstek een geschikt uitgangspunt voor ondernemerschap. Van je passie je werk maken is fantastisch! Maar weet je eigenlijk wel wat jouw talent is? En hoe zet je dat om in een succesvol en onderscheidend concept? En hoe voorkom je dat je vervalt in opdrachten die niet bij je passen? Of hoe kom je aan klanten op een manier die wél bij je past? Wij helpen jou als startende ondernemer én als doorgewinterde ondernemer om antwoord te krijgen op deze vragen en meer!
Wij kunnen je helpen bij het inzichtelijk maken van jouw talenten en ondernemerskwaliteiten. Dit helpt je bij het vormgeven van nieuwe concepten en het bepalen van jouw strategie. Van een boostsessie tot een traject.
Ben je ondernemer met personeel? Dan kunnen wij ook helpen bij talentgericht samenwerken, loopbaanvraagstukken van jouw personeel of helpen bij het inzichtelijk maken van talent in je bedrijf.

Waarom werk jij graag in Het Zakenstation ?

Samen is leuker! En het is goed bereikbaar met de auto en het OV.

Welke andere ondernemer in Het Zakenstation kun jij aanraden? 

Joyce Baas – Top VA
De Restauratie
Hjalmar Duif – App Visie
Angelique Wittenbernds-Rath – The Brainstorm Company
Alexandra Fischer – Design my Party