Even voorstellen: Inge van Solo Styling

Vertel in het kort over jouw bedrijf: 
Ik zit ruim 30 jaar in het vak dus ik beschik over de nodige ervaring om met jou mee te denken over je wensen en je zo een passend advies te geven. Ik lever hoge kwaliteit, geef je praktische tips voor thuis en laat je er altijd goed uitzien.

Wat kun je de andere ondernemers aanbieden? 
Uiteraard de service dat men zich onder werktijd kan laten knippen e.d. En er kunnen bij mij bijvoorbeeld cadeaubonnen worden gekocht die men aan hun klanten kan aanbieden als bedankje voor het kiezen van hun bedrijf. Andersom kan ik het bedrijf van mijn mede ondernemer dan weer aanbevelen.

Waarom werk jij graag in Het Zakenstation ? 
Omdat ik een heerlijke werkplek heb en ik het leuk vind om met anderen samen te kunnen werken.

Welke andere ondernemer in Het Zakenstation kun jij aanraden? (jouw top 5) 
1. Chi Computers
2. Masseren met Zorg
3. Accupunctuur Lee
4. Size Zero
5. Dru Yoga

Afspraak maken