Even voorstellen: Carlo Konijn van Chi computers

Chi Computers faciliteert totaal oplossingen voor zelfstandigen, klein zakelijk en MKB via bestaande leveranciers zoals Microsoft, Ziggo en gnTel. Met een compleet kantoor pakket inclusief supersnel internet, zakelijk vast, mobiel bellen en Office 365.

Wat kun je de andere ondernemers aanbieden?
Je kent het vast wel, Je begint meestal met je laptop, een e-mail adres en je smartphone tijdens je startup. Maar uiteindelijk heb je wat meer professionele middelen nodig voor je bedrijf. Wij hebben het alvast voor je makkelijk gemaakt met ons ondernemers pakket een perfecte combinatie van veilige e-mail, online back-up, office pakket, telefonie en uitgebreide beveiliging voor het zonder zorgen kunnen internetten.

Met onze digitale werkplek Chi Cloud krijg je een veilige en stabiele werkplek, waarmee jij je kan richten op je klanten en wij realiseren de ICT. Het mooie van onze digitale werkplek is dat je blijft werken zoals je gewend bent, Chi Cloud is een combinatie van Office 365 voor Bedrijven, EMS Enterprise mobility security suite, Windows 10 en onze VoIP telefonie.

alles in 1 product cover

Je kan eenvoudig blijven werken op je bestaande, computer, notebook, tablet en smartphone met het vertrouwde Microsoft office pakket en bijhorende apps. ( Je hoeft niet apart in te loggen in een online omgeving, gewoon geen gedoe.) Op de achtergrond regelen wij alles volgens de laatste veiligheidsnormen om je data veilig op te slaan in de cloud.

Chi Cloud digitale werkplek voor zelfstandigen
Bekijk het pakket

Waarom werk jij graag in Het Zakenstation?
Lekkere koffie!! ( heel belangrijk )

Welke andere ondernemer in Het Zakenstation kun jij aanraden?

Mijn top 5:

  • Rico geerling, hhg adviseurs: persoonlijk gericht hypotheek advies.
  • Rob buttner, eerlijk scheiden alles volledig gerealiseerd rondom een scheidingstraject.
  • Inge Kamerling, Solo Styling want me haar moet goed zitten.
  • Laura verhoef, mikpunt Coaching met down to earth mentaliteit.
  • Rob brink, partygarden, zo lekker eten iedere keer weer.