Branches: Zakelijke dienstverlening

Regio Reclame

Regio Reclame levert online marketing dienstverlening voor midden en klein bedrijf in pakketvorm. Overzichtelijk en afgestemd op de branche van je onderneming.

Axello

Axello is een consultancy bureau dat bedrijven helpt met het zoeken en selecteren van de de juiste manieren, producten en diensten voor online video distributie. Van lokale (bedrijfs)netwerken tot grootschalige wereldwijde distributie. Daarnaast helpt het innovatieve video technologie bedrijven met go-to market strategieën binnen Europa.

Kraakhelder schoonmaakdiensten

KraakHelder is een jong, dynamisch schoonmaakbedrijf, dat sinds 2008 met succes aan de weg timmert in de regio Noord Holland. Zij zijn geen prijsvechters, maar leveren kwaliteit voor een betaalbare prijs. Zij verzorgen schoonmaakdiensten bij diverse kantoren en basisscholen in de regio Heerhugowaard, Alkmaar, Krommenie, Hoorn en Schagen. Ook tandartspraktijken, huisartsen, sportscholen en verloskundigenklinieken maken

Artikel lezen

Adformix

Met inmiddels bijna 25 jaar ervaring is Adformix een B2B mediabedrijf dat u een breed scala aan dienstverlening binnen de media biedt. Samen met zijn partners, medewerkers, journalisten en media specialisten realiseren zij branded content, storytelling en publishing mogelijkheden op vele platforms. Van video tot print en van online tot offline produceren zij vele branded

Artikel lezen

Tebu-Bio Netherlands

tebu-bio houdt zich bezig met de levering en distributie van laboratoriumdiensten en reagentia voor levenswetenschappen in Europa. Zo levert tebu-bio een unieke reeks onderzoeksreagentia van zorgvuldig geselecteerde bronnen. Het bedrijf biedt ook laboratoriumdiensten, waaronder eiwitproductie.  

het IdentiteitsBedrijf

Het IdentiteitsBedrijf maakt medewerkers en organisaties weer volledig bewust. Bewust waarvoor ze zelf staan en bewust met wie ze samenwerken. Met onze speciaal ontwikkelde Identiteitsscan onderzoeken we de onbenutte potentie van jouw organisatie. Het resultaat is een concreet actieprogramma waarmee je als organisatie aan de slag kunt.

HorecaTraders

HorecaTraders is dé groothandel van horeca-apparatuur en professionele keukenapparatuur van A merken. Zij leveren apparatuur aan hotels, restaurants, cafe’s en alle andere horecabedrijven en instellingen.