Branches: Uitzend- en detachering

NLIST

Wij zijn een energiek detacheringsbureau voor technici uit het buitenland met een specifieke deskundigheid en aantoonbare ervaring. No-nonsense en resultaatgericht. Betrokken bij onze opdrachtgevers én bij de professionals die we inzetten. We focussen ons op engineering, maintenance en IT.

Zorgvink

Persoonlijk en Resultaatgericht Wij werken samen met verschillende kinderopvangorganisaties om de juiste match te vinden tussen kandidaten en werkgevers. Onze aanpak is persoonlijk en resultaatgericht, waarbij we jouw vaardigheden en ervaring matchen met de juiste werkgever en de juiste functie in de kinderopvang. Carrière in de kinderopvang Bij ons gaat het niet alleen om het

Artikel lezen

Ik Ben CO

Welkom bij hét detacheringsburo waar we bruisen van de energie. Wij helpen je aan die nieuwe uitdaging, toffe baan, de leukste kandidaat en doen dat samen met jou. Ben jij onze nieuwe COllega?

Nedflex

Nedflex staat voor dienstverlening op maat. Nedflex wil ondernemers optimaal ontzorgen, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun core business. Nedflex is voortdurend bezig met het ontwikkelen van servicegerichte diensten en producten. Daarnaast maakt Nedflex zich hard voor het vergroten van de mate van transparantie binnen de uitzend- en payrollbranche. Nedflex draagt middels haar

Artikel lezen

WAP Jobhunting

WAP is een deskundig en bewust kleinschalig bedrijf. Zo kunnen ze meer tijd en energie besteden aan haar kandidaten. Door persoonlijk en intensief contact is de kans van slagen vele malen groter. De diensten zijn zeer breed: van Re-integratie Tweede en Derde spoor tot Outplacement en van Loopbaancoaching tot Haalbaarheidsonderzoek.

Beke Recruitment

Beke recruitment is een landelijk bureau die kandidaten zorgvuldig selecteert zodat ze aansluiten bij de wens van de opdrachtgever. Beke recruitment is gespecialiseerd in de bemiddeling van technisch personeel, vooral in de infrastructuur, civiele techniek en de bouw.