Branches: Technische dienstverlening

SPI Electronics

Al sinds 1986 ontwikkelt, fabriceert en verhandelt SPI (Small Practical Innovation) elektronica. Per 1 mei zijn zij gevestigd in Het Zakenstation en ontwikkelen zij vanuit unit 259 diverse elektronica, waaronder: Techlab projecten voor Bibliotheek Kennemerwaard, liftbesturing, interfaces, solar laders, LED lampen, tel computers, seal regelingen, lichtkranten, et cetera.

Beemster elektrotechniek B.V.

Bent u op zoek naar onafhankelijk en gericht advies over veilige elektrotechnische installaties, energiebeheer en preventief onderhoud? Of wilt u meer informatie over onze producten. Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag.

Kennemerwind

Kennemerwind is een coöperatieve vereniging voor stimulering van de opwekking en gebruik van Duurzame Energie: wind- en zonne-energie. Hiertoe ontwikkelt en beheert Kennemerwind Zonne- en Windinstallaties. Leden kunnen in deze installatie investeren.

Pacific Crest

Pacific Crest is de marktleider op het gebied van draadloze datacommunicatie voor teledetectie en positionering van machines. De producten worden bijvoorbeeld in de bouw, landbouw en mijnbouw gebruikt.

Jura Servicepunt

Bij Juraservicepunt kunt u terecht voor professioneel onderhoud en/of een reparatie aan uw Jura koffiemachine, deze voeren ze uit in hun eigen werkplaats. Ze kunnen u een uitstekende servicedienst aanbieden mede door hun jarenlange ervaring als Jura monteur.

Bosser Energie Presentatie

Bosser Energie Prestatie b.v. is een gecertificeerd energie adviesbureau voor het opstellen van energielabels en maatwerkadviezen voor woningbouw en utiliteitsbouw, luchtdichtheidsmetingen (blowerdoortesten) en thermografie. Ze werken voor veel verschillende bedrijven, van kleinere tot grote organisaties, architecten, bouwaannemers, projectontwikkelaars gemeenten en woningcorporaties door bijna heel Nederland.

Temeco

Temeco wil de zorgsector ondersteunen met slimme uitvindingen. Ze hebben een high-end telemonitoring systeem ontwikkeld voor de zorgaanbieders genaamd SenseLink. SenseLink is een geavanceerde ECG-bewakingsoplossing voor professioneel gebruik. Het product wordt gekenmerkt door een hoge betrouwbaarheid van de meetresultaten en een sterke verbetering van het comfort van de patiënt.

MK Airco

Mk Airco heeft jarenlange ervaring in het monteren, repareren en onderhouden van alle merken en typen airconditioning. Hierdoor kan Mk Airco u oplossingen aandragen voor iedere situatie. Ze adviseren, selecteren en installeren een installatie die aan uw specifieke eisen en wensen voldoet. De airco’s die ze aanbieden zijn van het merk Mitsubishi, deze zijn zeer

Artikel lezen