Branches: Gezondheidszorg

Inzet Wérkt!

Inzet Wérkt! is het antwoord voor elke ondernemer die zoekt naar flexibele inzet van medewerkers. Of het nu gaat om pieken opvangen of om structurele uitvoering van werkzaamheden. Zij hebben de specialisten ervoor in huis! Zij nemen alle zorgen uit handen en halen risico’s weg. Inzet Wérkt! doet meer dan bemiddelen, ze begeleiden alle kandidaten van

Artikel lezen

Ramira

Big-Geregistreerd Verpleegkundige met een alternatieve, natuurlijke- en holistische  benadering bij psychiatrische klachten/problemen.

HEFT in eigen handen – Holistisch coaching en Access bars

Brigitte Rijmers is holistisch coach,  EFT specialist (Emotional Freedom Technique) en Access bars practitioner. Klachten waarvoor u oa. bij haar terecht kunt zijn: Burn-out, slaapproblemen, perfectionisme, onzekerheid, trauma verwerking, piekeren, angsten en negatief zelfbeeld.

Libra Coaching en Counseling

Marlene van Lier is persoonsgericht holistisch therapeut. Tevens is Marlene psycholoog NIP en ZKM-coach. Voor problemen zoals een burn-out, SOLK, balans werk-privé. Kom bij jezelf op een persoonlijk, lichamelijk, sociaal en spiritueel niveua.

Voorzet Autisme

Voorzet is gespecialiseerd in de begeleiding en behandeling van mensen met een autismespectrumstoornis (ASS). Voorzet regelt re-integratie, jobcoaching, behandeling, ambulante woon- en onderwijs begeleiding en begeleiding tijdens vakantie en vrije tijd voor mensen met een autismespectrumstoornis.

Temeco

Temeco wil de zorgsector ondersteunen met slimme uitvindingen. Ze hebben een high-end telemonitoring systeem ontwikkeld voor de zorgaanbieders genaamd SenseLink. SenseLink is een geavanceerde ECG-bewakingsoplossing voor professioneel gebruik. Het product wordt gekenmerkt door een hoge betrouwbaarheid van de meetresultaten en een sterke verbetering van het comfort van de patiënt.

Stichting De Linde

De Linde biedt begeleiding en behandeling aan zelfstandig wonende mensen. Aanvullend biedt De Linde budgetbeheer en bewindvoering, dagbesteding en andere vormen van gespecialiseerde ondersteuning. Zo zorgen ze ervoor dat iedereen naar vermogen kan meedoen in onze samenleving. De Linde is een netwerkorganisatie die met diverse partijen vanuit één hand maatwerk levert naar de cliënt. Flexibiliteit,

Artikel lezen

Ambers Choice

Ambers choice is gespecialiseerd in jouw grootste orgaan “de huid” Pigment vlekken, couperose, acne, rimpels, zonebeschadiging. Ze kunnen je overal mee helpen.  

Kinder ergotherapeut

“Ergotherapie voor kinderen” is er voor alle kinderen, van baby tot puber, die door leer- en/of gedragsproblemen niet (meer) kunnen spelen en meekomen op school zoals ze dat zouden moeten kunnen.