Branches: Coaching

Taboe coaching en therapie

Ria Ham geeft begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen om een beter zelfbeeld te krijgen. Ria gebruikt hiervoor verschillende methodes, zoals EMDR, Systemisch coachen, reflexintergratie en massage.

Kenter Jeugdhulp

Veel gezinnen met kinderen kunnen hun eigen problemen heel goed zelf oplossen, eventueel met lichte hulp of opvoedondersteuning. Kenter richt zich op kinderen, jongeren en hun opvoeders die net wat meer nodig hebben. We bieden specialistische hulp in hun directe omgeving en richten ons daarbij op het hele (gezins-)systeem. We doen dat vanuit één plan,

Artikel lezen

HEFT in eigen handen – Holistisch coaching en Access bars

Brigitte Rijmers is holistisch coach,  EFT specialist (Emotional Freedom Technique) en Access bars practitioner. Klachten waarvoor u oa. bij haar terecht kunt zijn: Burn-out, slaapproblemen, perfectionisme, onzekerheid, trauma verwerking, piekeren, angsten en negatief zelfbeeld.

Libra Coaching en Counseling

Marlene van Lier is persoonsgericht holistisch therapeut. Tevens is Marlene psycholoog NIP en ZKM-coach. Voor problemen zoals een burn-out, SOLK, balans werk-privé. Kom bij jezelf op een persoonlijk, lichamelijk, sociaal en spiritueel niveua.

SO! Trainingbureau

Trainingsbureau sociaal optimaal! Voor ouders, kinderen, pubers / jongeren en professionals in het sociaal domein. Professionele trainingen en trajecten op maat gericht op assertiviteit, communicatieve en sociale vaardigheden. Coaching en pedagogisch advies bij (bijzondere) onderwijsvragen en psychosociale problematiek.

Voorzet Autisme

Voorzet is gespecialiseerd in de begeleiding en behandeling van mensen met een autismespectrumstoornis (ASS). Voorzet regelt re-integratie, jobcoaching, behandeling, ambulante woon- en onderwijs begeleiding en begeleiding tijdens vakantie en vrije tijd voor mensen met een autismespectrumstoornis.

MET Heerhugowaard

U kunt bij MET terecht met vragen, zorgen of ideeën voor uzelf én voor de buurt. Bij MET werken deskundige sociaal werkers die u met deze vragen verder kunnen helpen. Zij kunnen u ondersteunen met de volgende diensten: Buurtbemiddeling Clientondersteuning Jongerenwerk Jongerencoaching Maatschappelijk werk Mantelzorgondersteuning Opbouwwerk Sociaal Juridische dienstverlening Vrijwilligersondersteuning

het IdentiteitsBedrijf

Het IdentiteitsBedrijf maakt medewerkers en organisaties weer volledig bewust. Bewust waarvoor ze zelf staan en bewust met wie ze samenwerken. Met onze speciaal ontwikkelde Identiteitsscan onderzoeken we de onbenutte potentie van jouw organisatie. Het resultaat is een concreet actieprogramma waarmee je als organisatie aan de slag kunt.

Engels bewindvoering

Rekeningen stapelen zich op, je vult het ene gat met de andere, kortom de schulden worden alleen maar hoger en je komt er niet meer uit. Deurwaarders dreigen en de ene aanmaning na de andere ligt op de mat. Er is geen overzicht meer. Hoe nu verder? Je zoekt rust! Je wil hulp bij de oplossing voor de schulden en zicht op

Artikel lezen

Kinder ergotherapeut

“Ergotherapie voor kinderen” is er voor alle kinderen, van baby tot puber, die door leer- en/of gedragsproblemen niet (meer) kunnen spelen en meekomen op school zoals ze dat zouden moeten kunnen.